Пожарна безопастност

clothesФирма „Прима Концепт” ЕООД предлага богата продуктова гама от противопожарна арматура и оборудване за сгради, инсталации, открити площадки и транспортни средства, противопожарна техника и всичко необходимо за пожарообезопасяване на обектите. С голямото разнообразие на предлаганите качествени стоки, налични на склад или  доставяни от нас в кратки срокове, сме в състояние да задоволим всички Ваши изисквания.

Фирмата предлага лични предпазни  средства, задължителни и необходими за всички с рискова професия и работещи в опасна среда. При нас ще намерите специализирани облекла, средства за защита на главата и крайниците и всичко необходимо за гарантиране на Вашата лична сигурност, безопасност и комфорт по време на работа.

Фирма „Прима Концепт” ЕООД предлага за своите клиенти иновативни продукти, които правят производствените, ремонтните и аварийно-спасителните дейности по-бързи, по-безопасни и по-лесни. Разнообразните инструменти и приспособления, предлагани от нас, са се доказали при експлоатация в екстремални условия и  аварийно-спасителни дейности.fire

Стоките са с гарантиран произход, придружени със сертификат за качество и съответстват на действащите норми и изисквания в Република България. 

По всички интересуващи Ви въпроси се обръщайте към нас за консултации и запитвания.

 

Trassir

  

Infosec